Hoe werkt het?

Het werkt simpel: gewoon, zoals *U* wilt!

Uw zekerheid en gemak staan voorop!

  • Vrijblijvende demo per email
  • Tevredenheidsgarantie: Niet tevreden? Dan geen factuur!
  • Geen repeat-fees: alles in één keer afkopen houdt het simpel
  • Moet het over? Moet het anders? GEEN probleem, da’s inbegrepen! (*)

(* Binnen bepaalde grenzen van redelijkheid, natuurlijk. Ik wil er geen wetsartikel van maken, maar ik verwacht wel enige zorgvuldigheid bij het aanleveren van teksten (geen kladjes) en ook beslissingsbevoegdheid van mijn contactpersoon. Maar als er een alinea vergeten is, of een tekst past toch niet lekker onder het beschikbare beeld, dan ben ik erg soepel.)

Het werkt eenvoudig en snel

  • Ingesproken teksten downloaden vanaf mijn website, geleverd in elk gewenst formaat
  • Ik geef graag een projectprijs: geen woorden tellen, geen stopwatch. U weet precies waar u aan toe bent!
  • Grotere projecten zijn ook geen probleem dankzij de samenwerking met een professionele geluidsstudio tegen zéér scherpe tarieven

Natuurlijk heeft u al een idee van de opdracht, wellicht ook al een tekst. Bel of mail me eens om uw project te bespreken. Ik ben er om u te helpen, ook met tekstadvies! Desgewenst maak ik ook vrijblijvend een demo-opname.

Ik werk het liefst met projectprijzen: dan weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt snel een scherpe offerte van mij. En heeft uw project speciale muziek of een professionele geluidsstudio nodig? Ook dát kan ik allemaal regelen!

Als de tekst en de prijs akkoord zijn, ga ik opnemen. Ik heb een eigen opnamefaciliteit voor stemopnames. Eventueel bellen we vantevoren even om de tone of voice vast te stellen, of ik stuur u een voorbeeld van een vergelijkbaar project dat ik al gedaan heb.

U ontvangt de opname per e-mail of attachment of als downloadbare link. De opnames zijn ‘schoongeknipt’, dus u kunt ze direct gebruiken. Van korte opnames krijgt u diverse takes om uit te kiezen.

Is iets niet goed of wilt u toch een andere variant horen? Geen probleem, dan doe ik het opnieuw of net even anders. Tot u 100% tevreden bent!

Ik lever binnen 2 werkdagen, maar meestal sneller. En bent u niet 100% tevreden? Dan stuur ik GEEN factuur. Die tevredenheidsgarantie biedt verder niemand!

Opnames op lokatie kunnen natuurlijk ook. Zie de tarieven voor meer duidelijkheid.