Contactgegevens

Mail me en vertel over uw project!

Vertel me over uw project en ik vertel u dan met plezier en duidelijk wat de mogelijkheden zijn. U krijgt ook zo snel mogelijk een richtprijs of een offerte. Een vrijblijvende demo is nooit een probleem. Bovendien: niet tevreden? geen factuur! Dat durft verder niemand aan!

Stuur een email naar martijn(at)topvoiceover.nl

(NB: tot voor kort stond hier mijn telefoonnummer, maar het is inmiddels in de praktijk niet meer te doen om voortdurend telefonisch beschikbaar te zijn. Ik heb als ZZP’er immers ook geen collega’s die dat af en toe op kunnen vangen. Daarnaast is de uitkomst van al die gesprekken toch steevast: ‘Zet uw tekst in een mailtje en ik reageer met een prijsopgave en evt. een vrijblijvende demo.’ Ik hoop op uw begrip en zie uw mail graag tegemoet. We kunnen altijd via email nog een bel-afspraak maken, nietwaar?)

Audiostudio voor alle mogelijke opnames en producties

Voor grotere projecten werk ik samen met Black Box Studios in Utrecht. Zij kunnen werkelijk alles aan, van stemopnames en commercials tot het componeren van muziek voor videogames.

Net als ik werken ze bij voorkeur met projectprijzen. Geen project is te klein of te groot en als we samenwerken is de prijs werkelijk onverslaanbaar. Vraag een offerte!

Een gedachte over “Contactgegevens

Reacties zijn gesloten.