Voice Response Systeem ingesproken voor RDW

Reacties zijn gesloten

Een van de grootste genoegens in het leven is toch wel om te bellen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de RDW. Het is altijd lachen met die gasten en geen moeite is ze te veel. En snel! Ja, waren maar meer overheidsdiensten zo goed bezig.

En als je klantvriendelijkheid niet alleen op de eerste, maar ook op de tweede tot en met de tiende plaats hebt staan, dan wil je natuurlijk ook dat je telefooncentrale zo goed en zo duidelijk mogelijk klinkt. En dat is er wel eentje: meer dan 120 individuele geluidsbestanden (met mijn stem) loodsen je snel naar waar je wezen moet, of dat je nu een garagehouder bent of een old-timer wilt invoeren. Ik zou zeggen, geef me eens een belletje op 088-008 74 47 en kijk waar je nu weer uit komt! Maar eh, wel je kentekenbewijs of chassisnummer bij de hand houden, he!

Bent u ook een Kafkaƫske bureaucratie die dagelijks duizenden telefoontjes moet verwerken? Dan spreek ik ook graag uw telefooncentrale of voice response systeem in. Een vrijblijvende offerte met een demo op basis van uw eigen tekst is geen probleem.