Telefonische begroeting: vinylguitarpicks.com

Reacties zijn gesloten

Als voice-over kom ik nooit bij de mensen thuis. Maar ik heb wel klanten in allerlei bedrijfstakken en veel van hen hebben ondernemersbloed. Dan is het leuk als je in hun adresboekje staat, want ze beginnen nog wel eens wat nieuws!

Zo ook Hans van Krieken, die me vroeg of ik voor zijn nieuwe project, vinylguitarpicks.com, de telefonische begroeting wilde inspreken. En dat zijn niet zomaar gitaarplectrums, oh nee: dat zijn 100% CIRCULAIRE plectrums. Ze maken van oude plectrums, die vaak van hoogwaardige kunststoffen zijn gemaakt, weer nieuwe. Nou speel ik geen gitaar dus ik dacht altijd dat die dingen jaren mee gingen. Kennelijk niet! En ze zijn ook niet zomaar van gerecyclede achterbumpers gemaakt, maar van hoogwaardig kunststof. Doodzonde om dat zomaar weg te gooien.

Hans mailde zelf een tekstopzetje, met de aantekening dat ik het zonder overleg kon aanpassen als de tekst wat soepeler kon. Ik gaf een prijsindicatie, berekend met mijn unieke tarievencalculator voor het inspreken van teksten, en twee uur later (ik moest mijn schoonmoeder nog even naar Krav Maga brengen) had Hans zijn files. Zo simpel kan het zijn, mensen.