Nieuwe site, nieuw logo!

Reacties zijn gesloten

Na een jaar of vijf werd het tijd om de site een beetje op te frissen. Het was altijd een ‘platte’ html-site en Google begon te klagen dat dit niet erg handig was voor bezoekers die op de wc op hun telefoon de site bekijken.

Goed, dan maken we er toch een WordPress site van? Maar het probleem van deze business is toch altijd weer om een beetje aardig beeldmateriaal te krijgen. Ik wil niet de duizendste site zijn met een mengpaneel, laat staan een kunstig gefotografeerde microfoon met koptelefoon.

Nu kreeg in in 2016 een hele leuke kerstkaart, die trouwens ook ingelijst op mijn bureau staat. Cooler Media, die hele mooie animaties maken die ik soms mag inspreken, had een cartoon van me gemaakt! Die is gebaseerd op de foto’s die ik in een studio had laten maken. En hij lijkt echt goed!

Ik weet niks van beeldbewerking, alleen audiobewerking.

Ik heb natuurlijk even gevraagd of ik die cartoon mocht gebruiken en dat was gelukkig prima. Dus dank aan Cooler Media (https://coolermedia.nl) voor dit nieuwe logo! En nu ik het toch over ze heb: hieronder de eerste opdrachten die ik, lang geleden alweer, voor ze mocht inspreken, voor VerzekerUzelf. Meet Fred Vuzzie!