Promotiefilm van Onsight Media

Voor Onsight Media mocht ik een animatie van een stem voorzien voor Mail Succes Online, een dienst waarmee je als organisatie nooit meer zonder enveloppen en drukwerk hoeft te zitten. Dat is nogal een belofte, dus een animatie is dan een goede manier om uit te leggen hoe dat precies werkt.

Onsight wilde graag een stukje van hun tekst als demo aangeleverd krijgen, zodat de klant wist hoe het zou gaan klinken. Ik leverde een MP3 bij mijn prijsopgave en daar hoefden ze kennelijk niet lang over na te denken: de volgende dag kreeg ik akkoord. Een uurtje later had Onsight de opname al in huis.

Het maken van zo’n animatie doe je bepaald niet in een middag, maar het inspreken kost mij aanzienlijk minder tijd. Geen wonder, want ik doe de hele week niks anders! (Nou ja okay, ik speel ook erg veel Grand Theft Auto, dat dan weer wel.)

Mail succes online from Onsight media on Vimeo.

Ik spreek natuurlijk ook graag uw cursus, bedrijfsfilm, cursus of telefooncentrale in. Doe als OnSight en bel of mail me gerust. Een vrijblijvende demo is nooit een probleem en voor de prijs hoeft u het ook niet te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.