Animatie door Bedrijfsbeelden.nl voor Milin

Het is een van de leukste kanten van mijn werk: ik lijk een expert op alle gebieden, of het nu medisch of juridisch is. Met mijn achtergrond als tekstschrijver en journalist heb ik een brede achtergrond, waardoor ik me goed in allerlei onderwerpen kan verplaatsen. Dat hoor je dan ook terug en niet zelden vertelt een opdrachtgever me iets als: ‘Oh en een klant zei nog: ‘Wat toevallig dat een van jullie juristen/artsen/monteurs zelf zo’n goede stem had!’

Maar bij het onderstaande filmpje van Bedrijfsbeelden.nl voor het produkt ‘Wonderboard’ van Milin, dat ik natuurlijk aan mijn familie liet zien (want na 10 jaar snappen ze nog niet wat ik voor de kost doe) kon ik op een heel andere reactie rekenen: hol, schaterend gelach. Want zij weten als geen ander dat ik een klus zoals hieronder in geen 10 jaar goed zou kunnen afronden, al is dat Wonderboard nog zo handig en het filmpje van Bedrijfsbeelden nog zo mooi en duidelijk. Mij een filmpje over klussen laten inspreken is net zoiets als Quintis Ristie een fitnessvideo laten doen. Maar zowel Quintis als ik zullen u nog verbaasd doen staan!

 

 

Bel of mail mij (of Quintis, die kan dit vast ook goed maar hij is waarschijnlijk wat duurder) om uw instructiefilm of bedrijfsvideo in te laten spreken met een deskundige commentaarstem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.