Stem voor museumrondleiding

SorgdragerMuseum Sorgdrager op Ameland is een van de plekken waar de lange geschiedenis van het eiland wordt bewaard en doorgegeven. Toch gaat het met zijn tijd mee en dus heeft bureau Ars Longa uit Amsterdam, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van communicatieve publieksattracties in 2013 expositie opnieuw vormgegeven en gemoderniseerd. Een van de toevoegingen is gesproken informatie.

Ik kreeg een enorm script met goed verzorgde teksten, die ik in enkele dagen heb ingesproken en bewerkt. Over de geschiedenis van Ameland kunt u me nu desnoods ’s nachts overhoren!

Een voorbeeldje? Dit is een fragment over Ameland tijdens de 2e wereldoorlog:

Ars Longa was erg tevreden over de samenwerking en kreeg enthousiaste reacties van haar opdrachtgever, dus ik vermoed dat ik ook nog wel in andere musea zal opduiken. Zal ik ook uw rondleiding of expositie inspreken? Het kost minder dan u denkt! Bel of mail voor een kennismaking en een gratis voorbeeldopname.

Vergelijkbare opdrachten waren onder andere:

De stem van 10 rondleidingen door Nederland van Holland Highlights

De stem van een rondleiding door Roombeek

– De Nederlandse stem voor de Bateaux Parisiens-rondvaart

– De Nederlandse stem voor rondleidingen door Kaapstad en Johannesburg

Stem van een sprookjes vertellende paddenstoel in Groenlo

– Stem van diverse infozuilen van Playnetic, o.a. bij diverse fitnesparcoursen en speeltuinen, in Venlo, in het dorp Lievelde en bij de Waterspeelplaats in Ulft.

Een gedachte over “Stem voor museumrondleiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.