Informatieve film: De Oogbus

Voor AZ Media Factory sprak ik een informatieve film in over de oogbus, een dienst die onafhankelijk advies geeft om ouderen zo lang mogelijk goed zicht te laten behouden. Zo’n filmpje moet duidelijk en rustig zijn, maar natuurlijk niet saai. Producent Antos Zimmermann vond mijn online offertecalculator en kreeg snel een vrijblijvende demo van me om aan zijn klant te laten horen. Die hoefde er niet lang over na te denken! Dit is het resultaat:

Antos schreef zelf het volgende:

Voor een klant zocht ik een speciale soort stem, die ik in Martijn heb gevonden. Toon bleek dat Martijn werkt zonder repeat-fees, was de keus snel gemaakt. Werken met Martijn is een verademing. Hij doet wat hij belooft en is transparant in zijn prijs. Martijn is een echte vakman. Hij werkt snel en denkt proactief mee. En hij bleek ook bereid te zijn om een retake te doen, toen bleek dat de klant een foutje had gemaakt. Martijn is een echte aanrader!

Antos Zimmermann, AZ Mediafactory.

Wilt u ook een mooie, duidelijke bedrijfsfilm? Bel Antos! Die belt mij dan weer voor de voice-over, maar u mag natuurlijk zelf ook altijd contact opnemen voor vragen, voorbeelden of een offerte. Bel of mail gerust!

oogbus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.