Webcommercial: Extrico

Welk bedrijf kan nu nog zonder computers, tegenwoordig? Bij Extrico kijken ze kritisch naar de IT-infrastructuur van een bedrijf en maken ze van een noodzakelijk kwaad een volwaardig bedrijfsmiddel. Om dit eens te illustreren wilde Extrico een webvideo, waarvoor ze mij vroegen de stem te verzorgen. Via mijn website TekstLatenInspreken.nl kwam hun aanvraag binnen en in no-time hadden ze een scherpe offerte en een demo-opname in de mail.

Dat werd een opdracht dus ik sprak de tekst nog een keer in en stuurde de geluidsopname door per e-mail. Een paar dagen later was de video al af. Zien?

Natuuuuuurlijk wil ik uw bedrijfsvideo ook best inspreken, zo ben ik dan ook wel weer. Bel of mail me met uw plan, uw tekst of uw vragen en dat probleem is ook weer opgelost. Maar hoe u dan aan net zo’n mooie animatie komt als Extrico? Dat wilde ik ook wel eens weten en ze hebben het verklapt: het beeldmateriaal kwam deels uit een stocklibrary, de gebruikte software was Corel VideoStudio Pro X3. De video hebben ze zelf in-house gemaakt. Als ik een 3D-animator was zou ik me doodschrikken van zulke ontwikkelingen, maar gelukkig voor mij is er nog geen iVoiceOver Audiostudio Pro X3!

Kies rechts uit meer voorbeelden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.