Voorlichtingsfilm voor de overheid

In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is deze animatie ontwikkeld om het het concept ‘Kwaliteitshandvesten met servicenormen’ uit te leggen. De animator is Lennart de Meij, die mij voorstelde bij zijn opdrachtgever als voice-over. (Lennart hoorde over mij door de heren van Groowup, waar ik al eerder voor werkte. De beste reclame is toch altijd nog een persoonlijke aanbeveling!)

Dat vorstellen kon hij rustig doen, want als de opdrachtgever het achteraf toch niks had gevonden, liep hijzelf geen risico. Immers: klant niet tevreden? Dan geen factuur!

Ik kreeg een tekst én een storyboard toegemaild (wat een luxe, dat ik vooraf eens zie wat de bedoeling is!) en twee takes later kon Lennart aan de slag. Geen gedoe, geen gezeur, geen contracten: mail een tekst, hoor de prijs, sla stijl achterover van verbazing over het feit dat het zó weinig kost (*) en al snel heb je de opname in huis. En dan maak je er, in het geval van Lennart, even een razendknappe animatie bij. (Ook zo’n animatie? Zie www.lennartdemeij.com.)

Mag ik uw bedrijfsvideo ook inspreken? Bel of mail me om over uw project te praten of mail meteen die tekst en hoor snel een prijs.

(* Stijl achterover slaan is facultatief. Meestal volstaat het als je je oren niet kunt geloven. Vraag vooral ook een offerte aan bij mijn concurrenten, dan zie ik u vast snel weer terug!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.