Voiceover instructiefilm: Courseclick

Voor iedereen die een cursus, workshop, themareis of andere leerzame activiteit onder de aandacht wil brengen en meteen ook aanmeldingen en andere details online wil regelen is er nu Courseclick.nl. De site ziet er perfect uit en de aandacht voor details bleek ook toen ik benaderd werd om de instructiefilmpjes in te spreken die voor de gebruikers beschikbaar zijn. Ik kreeg keurige teksten aangeleverd, die ik in mijn eigen studio heb ingesproken en ‘schoongeknipt’ (zoals ik altijd doe als ik iets aanlever, natuurlijk.)

Ik heb er nauwelijks iets aan hoeven veranderen, al doe ik daar nooit moeilijk over: vaak hebben opdrachtgevers zich ‘blind gestaard’ op hun tekst en ik ben nu eenmaal de laatste halte voor de tekst echt vast ligt. Het lijkt me niet meer dan logisch dat ik dan ook meedenk en kijk of de tekst echt wel te volgen is. (Dat was hier dus dik in orde.)

Vervolgens hebben ze bij Courseclick zitten zwoegen op een serie hele nette instructiefilmpjes waarbij je op het scherm ziet gebeuren wat ik aan het uitleggen ben. Niet veel sites doen zoveel moeite om hun gebruikers op weg te helpen, kan ik je zeggen.

Dit is een voorbeeld van zo’n filmpje:

[flashvideo file=wp-content/uploads/2010/04/vraag-8-Martijn.mp4 /]

Het inspreken van een bedrijfsfilm doe ik doorgaans binnen 48 uur (en meestal sneller) na ontvangst van de tekst. U ontvangt dan een netjes gemonteerde en nabewerkte opname in het formaat van uw keuze. Is er iets niet naar uw zin of blijkt er een stukje vergeten? Ik doe niet moeilijk: pas als u 100% tevreden ben, ga ik eens nadenken over het versturen van een factuur.

Bel of mail me als u zelf een idee, script of opdracht heeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.