Corporate Video: HiTalent

Voor HiTalent sprak ik een video in die ze o.a. op beurzen gaan inzetten. Natuurlijk komt hij ook op hun eigen site, want een nette video is een absolute eyecatcher die een website ontzettend kan verlevendigen.

Ze hadden het slim aangepakt: eerst een concept-script schrijven, dan een stem zoeken (liefst eentje die goed klinkt en niet te duur is) en op basis van het geluid het filmpje samenstellen met o.a. mooie stockbeelden. Ik ontving een tekst, sprak die in, kreeg een paar kleine correcties door (want soms moet je het echt even horen om in te schatten of een tekst overkomt zoals je wilt of om de timing goed te krijgen) en toen was het verder aan hen om mooi beeld te vinden.

Ik doe trouwens nooit moeilijk over een paar correcties: je moet echt wel een doorgewinterd copywriter zijn om het direct helemaal perfect te krijgen en dan nog is het zelden in een keer goed. Geen punt, dat zit in de prijs. Kan ik uw bedrijfsvideo ook inspreken? Stuur me de tekst en ik reageer met een offerte. Daarbij spreek ik ook met plezier vrijblijvend een fragmentje voor u in, op basis van uw eigen tekst.

Bel of mail me om over uw idee te vertellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.