Instructievideo: EHBO

Reacties zijn gesloten

cardiocollege-logoVoor het Cardiocollege spreek ik zeer geregeld nieuw cursusmateriaal in over basis- en geavanceerde EHBO-procedures. Ik krijg dan per email de teksten aangeleverd, die later bij mooie 3D-animaties gevoegd worden. Ik spreek ze in mijn eigen studio in en monteer ze ook meteen netjes. De opdrachtgever hoeft er de deur niet eens voor uit!
Bij deze opdracht komt het goed van pas dat ik ooit in dienst een uitgebreide EHBO-cursus heb gedaan, zodat ik zelf goed kan visualiseren wat er in de animatie (die ik bij het inspreken niet zie) zal gebeuren als de tekst het heeft over het verplaatsen van een slachtoffer, het aanbrengen van een verband of het uitvoeren van reanimatie. Zo kan ik als stem de juiste klemtoon leggen en de cursist dus zo goed mogelijk door de stof heen loodsen.

Helaas staat er geen voorbeeld online, want die cursussen zijn natuurlijk nogal duur om te ontwikkelen. Ga maar na: medische teksten, computeranimaties… Het enige wat er niet duur aan is? De voice-over! Voor het inspreken van cursussen heb ik een verbazend laag tarief. Vraag dus een offerte aan voor uw eigen project!

Vooruit, hieronder een voorbeeldje:

Oh, een aantal filmpjes zijn trouwens ook in het Engels en dat klinkt zo: